Kies jij ieder jaar weer voor een vliegvakantie? Dan is het een leuk idee om een keer voor iets totaal anders te kiezen. Er zijn een hoop manieren hoe je op vakantie kunt gaan en een onvergetelijke vakantie kunt hebben. Dit geldt voor zowel op vakantie gaan met je ouders als met je vrienden. Er zit bij elke vakantie een bepaald budget aan verbonden, maar gelukkig kun je nog steeds op veel verschillende manieren vakantie vieren met hetzelfde budget. Waar je dan op moet letten? Dat delen we hieronder!

Vakantieparken

Nog nooit gaan kamperen en ben je daar geen fan van? Kies dan voor een vakantie in de Dordogne. Je hoeft hier niet te komen met je camping en je kunt een vakantiepark Village des Cigales afhuren. Er bestaan een hoop vakantieparken en vakantiehuizen. Kijk eerst naar met wie je op vakantie wilt, wat het budget is per persoon en ga dan zoeken naar een leuke streek. Je kunt kiezen uit verschillende vakantiehuizen en vaak kun je filteren op het aantal personen wat meegaat. Zo kun je soms kiezen voor een kleine hut, maar ook voor een grote villa.

Stedentrip

Staan er een hoop steden op je lijstje die je wilt bezoeken? Een stedentrip zijn één van de leukste vakanties die er zijn! Je kunt vaak online deals vinden en het je hoeft het niet heel duur te maken. Het voordeel is dan ook dat je het hele jaar door een stedentrip kan inplannen. Heb je geen vakantiedagen meer over? Kies dan voor een weekendje weg. Zo vlieg je op vrijdag na je werk en ben je zondagavond weer thuis.

Lange reis

Wil je heel graag voor een langere periode weg? Kies dan voor een verre en langere reis dan normaal. De een kiest voor een wereldreis van minimaal een halfjaar en de andere gaat twee maanden naar een aantal landen in een ander continent.