Vintage inrichting is weer enorm populair op dit moment. Met een paar unieke meubels, leuke kleuren en decoraties  heeft u een fantastische inrichting. Hoewel vintage vaak erg duur kan zijn, kunt u met minder geld ook makkelijk zelf een vintage look aan uw kantoor geven. 

Gelukkig hoeft u geen fortuin uit te geven om de ruimte van uw bedrijf indrukwekkend te maken voor bezoekers en uitnodigend voor uw team. Van DYI idee├źn tot tweedehands kantoormeubelen, hier zijn 5 tips voor een vintage inrichting op uw kantoor.

Wat voor soort vintage look?

Voordat u heel enthousiast allemaal bureaus en stoelen gaat aanschaffen is het belangrijk om na te denken wat voor soort kantoor u wilt. Wat voor soort ontwerp moet uw kantoor hebben? Wat voor apparatuur is er nodig? Wat voor kleurschema moet er komen? Er zijn veel vragen zoals deze, die u zullen helpen om met juiste antwoorden te komen. Schrijf al deze prioriteiten op papier, dan heeft u altijd iets om op terug te komen.

Op zoek naar mooie meubels 

Veel grote kantoren worden regelmatig gerenoveerd en vervangen al hun meubelen, terwijl er niks mis mee is. Kwaliteitshotels vernieuwen de kamers om de 4 of 5 jaar. Met een beetje geluk is er net een mooie collectie die binnen uw inrichting past. 

Mix vintage met groen

Voeg planten toe aan uw kantoorinrichting om wat extra kleur en leven naar binnen te brengen. Bovendien sprint de vintage look extra naar voren, en zorgt u voor een mooie samenhang binnen het kantoor. Weet u niet zeker welke plantensoorten het beste werken in uw kantoor? Er zijn planten die gemakkelijk te verzorgen zijn en niet hebben veel aandacht nodig hebben.  Dan kunt u natuurlijk ook voor nepplanten kiezen, wat eigenlijk ook weer een eigen soort vintage is. 

een unieke look met statement stoelen

Stoelen. Dit is toch waar u de meeste tijd in gaat doorbrengen, dus is het belangrijk dat u fijn kunt zitten. Verstelbare bureaustoelen voor op bureaus, lage kussens en kleurrijke krukjes voor casual gebruik, stoelen zonder armleuningen of op maat gemaakte stoelen. Als u een vergaderruimte heeft komt deze gelijk tot level met een mooie set vergaderstoelen. Een vintage stoel kan ook zeker een statement piece zijn, of het door een mooi stofje of bijzonder design is.