We zijn allemaal wel eens ziek. Zo slaat bij veel mensen jaarlijks een verkoudheidje toe. De een heeft hier meer last van dan de ander en soms gaat het helaas over heftigere ziektes dan slechts een verkoudheid. In alle gevallen hoop je natuurlijk dat de zieke zich snel weer beter gaat voelen. Hier kun jij wel een handje bij helpen! Wil je weten hoe? Wij geven je graag een aantal tips, waarmee de zieke zich een stuk beter zal voelen!

Ballonnen

Als je ziek bent kan een beetje extra aandacht nooit kwaad. Het is fijn om te weten dat er mensen zijn die aan je denken als het even niet zo goed met je gaat. Stuur de zieke daarom een leuke beterschapsballon! Je kunt deze ballon bezorgen aan huis of op een andere plek, zoals in het ziekenhuis. De zieke zal vast meteen een glimlach krijgen als hij of zij de ballon ziet. Het leuke is nog eens dat de ballon meegaat voor minimaal één week tot zelfs een aantal weken. Op deze manier wordt de zieke dus telkens herinnerd aan jouw speciale cadeau.

Verwenpakket

Naast dat een beetje aandacht geen kwaad kan, wil je het liefst ook heerlijk in de watten gelegd worden als je ziek bent. Dat kan op geen betere manier dan met een verwenpakket! Stel daarom zelf een leuk pakket samen, waarmee de zieke zich kan vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke mand met verzorgingsproducten. Heeft diegene een bad? Geef dan een bruisbal en eucalyptus olie. Zo kan diegene heerlijk ontspannen en de eucalyptus heeft ook een helende werking. Verder doen maskers, scrubs en crèmes het ook altijd goed. Voor de mannen kan dit natuurlijk ook, maar wellicht maak je hen meer blij met een game- of leespakket.