Babykamer behang is een keuze die je maakt. Het is belangrijk dat je eerst even kijkt welk type papier het beste past in jouw woning. Of het nou gaat om een druk belopen ruimte, keuken, woonkamer, of kinderkamer, elke ruimte heeft zo zijn eigen eisen, voordelen en nadelen. Hier zijn een paar behangsoorten en met uitgebreide informatie over de voordelen van het behang maar ook algemene informatie.

Behangen

Fotobehang

Fotobehang bestaat al heel lang maar kent de laatste jaren opnieuw een echte opmars dankzij hippe foto’s zoals New York fotobehang. Dit komt vooral door het internet, want je kunt dan een foto uploaden en dan krijg je de fotobehang een week later opgestuurd. Bij ander soort behang vergt de plaatsing en locatie toch wel wat meer denkwerk. 

Vliesbehang

Vliesbehang is fijn voor de mensen met twee linkerhanden en die het graag zelf doen. In tegenstelling tot traditioneel behang kan je het  rechtstreeks op de wand plaatsen in plaats van de lijm aan te brengen op het papier. Het kan verder ook makkelijk verwijderd worden zonder stomen, afkrabben of weken. Het vliesbehang zet ook niet uit en het is heel sterk.