Ik had al heel lang donkerblauwe Pertini enkellaarsjes op het oog en daarom bestelde ik deze mooie laarsjes bij Van Bommel Schoenen. Ik heb nog nooit schoenen van dit merk gehad en daarom was ik erg benieuwd. Gelukkig stellen de enkellaarsjes me absoluut niet teleur!

Schoenen met pit

Pertini enkellaarsjes

Ten eerste zien de Pertini enkellaarsjes er natuurlijk prachtig uit. Het model is simpel, maar details zoals de lakleren neus en een zwart/zilverkleurig elastiek aan de zijkant geven de schoenen net dat beetje extra pit. Ik heb dan ook al veel complimenten over mijn schoenen gehad!

Mooie kwaliteitsschoenen

De kwaliteit van de Pertini enkellaarsjes is trouwens ook erg mooi. De schoenen zijn gemaakt van echt leer en zijn dus erg stevig. Tegelijkertijd is de pasvorm ook heel goed en zitten de schoenen als gegoten. Ik kan er lekker de hele dag op lopen, zonder dat ik daar pijnlijke blaren van krijg. Als je dus vaak last van je voeten hebt, maar wel mooie schoenen wil blijven dragen, dan raad ik deze enkellaarsjes echt aan. Bekijk daarom snel de nieuwste collectie Pertini schoenen op de webshop van Van Bommel en bestel snel jouw eigen enkellaarsjes!