Matrassen in de caravan zijn meestal niet van die kwaliteit dat je er een aantal weken lekker op kunt slapen. Maar het schuimmatras van perfecthomeshop.eu is uitstekend geschikt, vooral voor jonge kinderen en tieners om lekker op te slapen. Het matras biedt precies wat je nodig hebt om een goede nachtrust te hebben, voldoende ondersteuning en tegendruk. Dit is noodzakelijk om goed en lekker te slapen, voldoende rust te krijgen en weer fit en uitgerust wakker wordt. Voor een aantrekkelijke prijs slaap je weer als een roosje, word je iedere dag wakker als herboren.

schuimmatras

Altijd de goede ondersteuning

Vooral voor kinderen in de groei is een matras met de juiste ondersteuning belangrijk. Maar ook volwassenen moeten lekker kunnen slapen en zonder pijn in het lichaam, of niet uitgerust wakker worden. Lange tijd niet goed uitgerust de dag beginnen is niet goed voor de gezondheid, ook het humeur wordt er niet beter van. Met het schuimmatras ben je direct van deze problemen af en slaap je weer als vanouds. Het schuim wat wordt gebruikt in het matras geeft je precies de ondersteuning die je nodig hebt. Door de slimme samenstelling van het schuim ventileert je matras altijd.

schuimmatras

De hoes die om het schuimmatras heen zit kun je eraf ritsen en wassen, zo heb je altijd het idee van een bed wat fris en net gewassen is. Het matras is ook eenvoudig mee te nemen als je gaat logeren of naar de caravan gaat. Het matras is in folie gewikkeld als een rol, eenvoudig om overal mee naartoe te nemen. Maar ook voor thuis is het een goed en stevig matras voor je bed.