Maak kennis met deze banen als digital nomad!

Wanneer je altijd al hebt gedroomd om te kunnen wonen en werken waar je maar wilt, dan heb je in ons moderne tijdperk vele mogelijkheden. Van copywriter tot digital analist, de kansen om op afstand te werken zijn enorm toegenomen. Ben je geïnteresseerd om te werken in een hangmat aan de Caribische kust? Dan kan je dat doen met de volgende drie toegankelijke jobs!

Copywriter

Een copywriter houdt zich onder meer bezig met marketinginspanningen op het gebied van advertenties, slogans, billboards, webkopieën en productbeschrijvingen. Succesvolle copywriting weet het publiek precies te vertellen wat ze moeten doen en hoe ze contact kunnen opnemen voor meer informatie. Het mooie aan het werk van copywriter, is dat het vrijwel volledig op afstand uit te voeren is. Doorgaans werken copywriters met een voorafbepaalde planning voor het afleveren van teksten, die vervolgens later gepubliceerd worden. Hierdoor is een creatieve copywriter niet eens constant afhankelijk van het internet en kan hij of zij werken werken waar en wanneer die maar wilt!

ICT-programmeur

Als programmeur heb je uiteenlopende mogelijkheden om te werken op afstand. Sterker nog, meer programmeurs dan ooit werken vanuit hun favoriete locatie en is voor de meesten zelfs een vereiste om aan het werk te gaan! Een programmeur houdt zich voornamelijk bezig met coderen, de hoofdactiviteit die het het mogelijk maakt om software, apps en websites te bouwen. Programmeurs werken met verschillende codeertalen, waaronder JavaScript, HTML, SQL en Python. Als beginnend programmeur is het daarom belangrijk dat je flink wat tijd investeert in het leren van de codeertalen die horen bij jouw specifieke wensen en doelstellingen

Ben je op zoek naar mogelijkheden op het gebied van ICT die jouw groei ondersteunen, zoek dan eens op IT bedrijf Utrecht om ICT-expertise in huis te halen om de juiste oplossingen te implementeren voor jouw onderneming.

Audio- en videoproducer

Ons digitale tijdperk maakt het mogelijk om waar je dan ook bent, gemakkelijk te werken met audio- en videoprojecten. In de meeste gevallen heb je aan een microfoon, een degelijke videocamera en de juiste software meer dan voldoende om aan het werk te gaan. Bovendien is dit soort apparatuur lichter en sneller dan ooit tevoren! Om als digital nomad aan de slag te gaan met audio en video, kun je denken aan projecten zoals podcasts, voice-overs, video- en muziekproductie en vlogging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *