Het is een van de mooiste plekken ter wereld: Curaçao. Niet gek dus dat steeds meer mensen er gaan wonen of er een tweede huis kopen voor wanneer ze op vakantie gaan. Met name een specifiek gebied is populair: Spaanse water. Wil je een huis kopen in Spaanse water op Curaçao? Je bent niet de enige.

huis kopen spaanse water curaçao

Wat is Spaanse water?

Spaanse water is een adembenemende lagune op Curaçao. Het is werkelijk waar een van de mooiste plekken van het eiland en wellicht ook ter wereld. Niet gek dus dat veel mensen een huis willen kopen met uitzicht op deze prachtige omgeving. Daarom zijn er makelaars die je in kunt schakelen die zich specifiek specialiseren in dit gebied. 

Beschermd gebied

Sommige natuurgebieden op onze aarde zijn vernietigd door de aanwezigheid van de mens. Er zijn simpelweg teveel mensen op bezoek geweest of het is vernietigd door vandalen. Om die reden worden veel gebieden beschermd. Hetzelfde geldt voor Spaanse water. Als je in deze omgeving een huis koopt hoef je dus niet bang te zijn dat het prachtige gebied overrompeld wordt door bulldozers want dat mag niet.