Een e-smoker kopen was voor mij een verademing. Ik rookte erg veel, en hier wilde ik mee minderen. Bovendien was het fijn dat je je e-smoker op sommige plekken gewoon kan gebruiken, omdat het geen vieze lucht afgeeft en je andere mensen niet belast met giftige stoffen. Ik besloot af te gaan wisselen, soms een echte sigaret en soms de e-smoker. Natuurlijk met het idee in mijn achterhoofd om uiteindelijk helemaal te stoppen. Maar ik wist dat minderen voor mij het allerbeste was, echt meteen stoppen met iets is mij nog nooit gelukt. Steeds vaker ging ik de e-smoker gebruiken. Door de fijne smaakjes was het uiteindelijk ook veel normaler om hieraan te hijsen. Ik begon de echte sigaret steeds meer als vijand te zien, waardoor het eerst nog een fijne afwisseling was, maar later een afwisseling die mij bewust maakte van wat ik nou van een echte sigaret vond.

e-smoker kopen

Gestopt!

En toen was het zo ver, na enkele maanden was ik volledig gestopt met roken! Ik gebruik de e-smoker nog af en toe, wanneer de druk even te hoog is of ik ben in gezelschap en het voelt goed om even een trekje te nemen. Ik merk dat ik veel mensen aan het aanraden ben om ook zo te stoppen – het is een toegankelijke manier om je verslaving echt aan te pakken. Je kunt heel makkelijk een startpakket kopen, waardoor je al snel doorkrijgt wat wel of niet voor je werkt. Je kunt zelfs de ultieme smaakbeleving krijgen, zodat het echt voelt alsof je een normale sigaret rookt.

e-smoker kopen