Het is voor ons allemaal een bijzonder apart jaar. We moeten allemaal nog wennen aan het nieuwe normaal wat zich blijft veranderen. Hierdoor weten we vaak niet wat wel en niet kan. We zitten nu middenin de zomer en ondanks dat we geen festivals kunnen bezoeken of naar iedere plek kunnen reizen, kunnen we er wel voor zorgen dat we er goed uitzien! Door je zoveel mogelijk te houden aan je routine maak je het voor jezelf ook makkelijker door een pandemie te gaan.

Simplicity is key

Deze zomer betekent veel basics met elkaar combineren. Uitbundige jurken me drukke prints laten we liggen. Wel zien we combinaties van een basic top met een opvallende broek of een felle flowerprint jurk met simpele sandalen of sneakers voorbij komen. We hebben lange tijd bijna nergens naartoe gekund behalve naar de supermarkt of een blokje om. We zien dat de loungewear een enorme trend is, ook in de zomer. Als we voldoende afstand houden en letten op onze gezondheid, kunnen we naar het strand. Vorig jaar waren het nog de mooie jurkjes en jumpsuits maar dit jaar gaat het om een relaxte loungewear set gecombineerd met sandalen of slippers. De korte joggingsbroek wordt ook veel gecombineerd met een mooie blouse en slippers met een hak.

Goud, zilver en combinaties

We zien nog veel mooie sieraden en accessoires voorbij komen! Denk aan gouden dameshorloges die gecombineerd worden met zilveren ringen en grote, opvallende oorbellen. Omdat onze outfits wat simpeler zijn dan normaal, kunnen we wel spelen met sieraden. We zien dat de haarbanden, enkelbandjes en rieten tassen een enorme trend zijn. Er zijn veel verschillende haarcombinaties die je kunt maken met de haarbanden. Hetzelfde geldt voor de enkelbandjes die je aan kunt trekken over een paar stoere nike sokken en sneakers.