Heb jij een eigen bedrijfje in Rotterdam? Dan weet je ongetwijfeld ook dat je niet zonder leveranciers kunt. Zelfs wanneer je afhankelijk bent van dienstverlening en dus geen producten verkoopt heb je leveranciers nodig om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Maar, welke leveranciers zijn nou eigenlijk het belangrijkst voor een bedrijf uit Rotterdam? Dat lees je hieronder, dus bekijk het meteen!

Een online marketing dienstverlener

Dit kan een enkele online marketeer Rotterdam zijn, of een heel bureau natuurlijk. Een online marketeer kan jou namelijk perfect helpen om je advertentiebudget zo effectief mogelijk in te zetten en dus jouw bedrijf te laten groeien. Het is niet pers├ę de sleutel tot succes, maar wel een belangrijke bouwsteen. Door een goede online marketeer als leverancier te hebben weet je dan zeker dat je hierop kunt bouwen!

Een fijne koffieleverancier

Het lijkt misschien een grap, maar lekkere koffie is belangrijker dan je denkt. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een goed kopje koffie te zetten. Op een kantoor wordt vaak dusdanig veel koffie gedronken dat je er goed aan doet om te investeren in een goede bonenleverancier en een apparaat dat heerlijke koffie zet voor zowel je werknemers als klanten!

Een coach

Bedrijfscoaches kunnen jou helpen door als onafhankelijke adviseur mee te kijken met de manier waarop je aan het ondernemen bent. Hierdoor kijkt er iemand van buitenaf mee die zonder emotie kan zien wat er speelt en hierdoor waardevol advies kan geven waar je zelf misschien blind voor was.

Aan de slag

Wanneer je deze leveranciers hebt kom je waarschijnlijk al een heel eind, hoewel er natuurlijk ook andere belangrijke leveranciers kunnen zijn die specifiek voor jouw bedrijf van toepassing zijn vinden wij de bovenstaande drie toch het belangrijkst. Hoe dan ook, succes met ondernemen!