Er bestaan een aantal accessoires die iedereen in zijn of haar kledingkast nodig heeft. Met basis accessoires kun je je outfit eenvoudig compleet maken en hoef je hier niet lang mee bezig te zijn. Je kunt daarnaast ook de accessoires combineren met iets wat meer opvalt of je combineert verschillende sieraden met elkaar. Wat zijn dan nu de basis accessoires waarmee je iedere outfit nog leuker maakt en wat niet altijd te veel op hoeft te vallen?

Combineer kleding en accessoires met elkaar

Eén van de regels van het compleet maken van een outfit, is het combineren van kleding met accessoires en schoenen. Het is hierbij absoluut niet de bedoeling om alles heel opvallend of bijvoorbeeld designer te dragen. Dit is wat je niet wilt. Denk bijvoorbeeld aan je dure sneakers die je combineert met een denim jeans en een Michael Kors horloge als accessoire. Zo heb je een mooie outfit aan en heb je hier niet heel lang over hoeven nadenken. Wat je ook kunt doen is een hele mooie jurk combineren met grote oorbellen en een elegante ketting. Meer heb je niet nodig, omdat de kleine accessoires met de mooie jurk al voldoende opvallen.

De basis accessoires

Wat zijn dan nu basis accessoires? Allereerst een mooie horloge die je met vrijwel elke outfit om kunt doen. Daarnaast zijn de juiste tassen voor de juiste gelegenheid ook een belangrijk item die binnen de basis accessoires passen. Denk aan een werktas waar voldoende in past, maar ook een pochette die je in de avond kunt dragen wanneer je gaat uiteten en later een drankje gaat doen. Ook dit hoeft niet altijd heel duur of heel opvallend te zijn. Probeer hierin altijd dicht bij jezelf te blijven. Met je outfit laat je namelijk ook zien wie je als persoon bent. Het is een vorm van persoonlijkheid uitstralen.